ANMÄLAN & PRISER

På denna sida hittar du länk till anmälan, pris- och betalningsinformation, vad som ingår i avgiften samt rabatter. Nedan finns även en länk till inbjudan i pdf-format med den viktigaste informationen samlad. 

TRÄNINGSALTERNATIV

MINST TEST 4-4 ELLER U13A

ADVANCED

- 16 ispass à 45 min 

- 4 off ice-pass 

- 3 danspass à 60 min

- 2 mental träning à 30 min + 60 min


Lägeravgift: 4 195 KR

DEVELOPMENT

- 16 ispass à 45 min 

- 4 off ice-pass 

- 3 danspass à 60 min

- 2 mental träning à 30 min + 60 min


Lägeravgift: 4 195 KR

LIGHT LEVEL

- 12 ispass à 45 min 

- 2 off ice-pass 

- 3 danspass à 60 min

- 1 mental träning à 60 min


Lägeravgift: 3 795 KR

SPECIALALTERNATIV

VECKA 26 OCH 28

TESTVECKA

- 16 ispass à 45 min 

- 4 off ice-pass 

- 3 danspass à 60 min

- 2 mental träning à 30 min + 60 min


Lägeravgift: 4 195 KR

VECKA 27

VUXENGRUPP

- 12 ispass à 45 min 

- 3 off ice-pass 

- 3 danspass à 60 minLägeravgift: 3 795 KR

VECKA 25: KONSTÅKNING PÅ SOMMARLOVET

SKRIDSKOSKOLA

- 8 ispass à 45 min 

- 2 off ice-pass 

- 2 danspass à 60 min


Lägeravgift: fr. 1 500 kr

Villkor för anmälanAnmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 500 kr och betalas in i samband med anmälan till BG 5572-7721. Ange åkarens namn och födelseår på inbetalningskortet. Sista datum för anmälan är 14/3. Anmälningsavgiften får ej avräknas lägeravgiften och avgiften betalas en gång per åkare som anmäls till lägret oavsett om anmälan avser en eller flera veckor. När anmälningsavgiften är betald är anmälan bindande och giltig.


Lägeravgift

Lägeravgiften betalas senast 14/3 till BG 5572-7721. I lägeravgiften ingår kost och logi, de träningspass som listas ovan samt tränaravgift. I händelse av att det blir en överanmälan till en viss vecka kommer åkarna prioriteras i den ordning de anmält sig.

Återbetalning: Halva lägeravgiften återbetalas vid avanmälan fram till lägerstart. Under lägret sker ingen återbetalning. Vi uppmanar åkarna att se över hemförsäkringen och vad som där gäller vid sjukdom eller skada. I händelse av att lägret behöver ställas in återbetalas lägeravgiften. 


Avanmälan

Avanmälan görs via mail till info@ldktakeoff.se


Betalningsinformation

 • Lidköpings Konståkningsklubb (Skating Camp) 
 • Bankgiro: 5572-7721
 • Clearingnummer: 8314-7
 • Kontonummer: 35392133 
 • BIC-kod: SWEDSESS
 • IBAN: SE1580000831470035392133
 • Bank: Sparbanken Lidköping
 • Bankadress: Nya stadens Torg 3, 531 31 Lidköping


Rabatter

 • Lägerföräldrar får 2000 kr rabatt på lägeravgiften för en åkare och en vecka. Rabatten betalas ut i efterhand.

  Åkare som som anmäler sig till två veckors läger erhåller 400 rabatt på lägeravgiften för den andra veckan. Åkare som åker  ytterligare en vecka, det vill säga tre veckors läger, erhåller 500 rabatt på lägeravgiften för vecka tre. 

Advanced level

Du som väljer Advanced vill träna 3 ispass per dag och har minst test 4-4 eller är U13A. 

Medium level

Du som väljer Medium vill träna 3 ispass per dag.

Light level

Detta alternativ är för dig som vill träna 2 ispass per dag; kanske för att du åker många lägerveckor och vill varva med en mindre intensiv vecka eller för att du helt enkelt tycker att två ispass per dag är lagom för dig. De som väljer light kommer fortsatt att träna med åkare på samma nivå som de själva. Detta alternativ kan även kombineras med sommarjobb.

Testvecka

Vi kommer anordna test i slutet av både vecka 26 vecka 28. Om du vill testa under sommaren rekommenderar vi därför att du i första hand anmäler dig till någon av dessa veckor. Om du dessutom vill träna extra mycket på dina test på lägret kan du i anmälan välja alternativet Testvecka. Väljer du att åka en vanlig lägervecka kommer testträning inte att prioriteras. I din anmälan fyller du i vilket test du vill jobba på under veckan. Två av våra tränare kommer vara ansvariga för testalternativet.

Vuxengrupp

Lägret kommer att erbjuda vuxengrupp vecka 27. Det träningsalternativ som erbjuds är 2 ispass och 1 fys- eller danspass per dag mån-fre, 1 ispass på lördagen. I vuxengruppen välkomnar vi åkare över 20 år – både nybörjare och åkare med tidigare erfarenhet. Alla i gruppen kommer få träning utifrån sin kunskapsnivå, men vi kan ej garantera homogena grupper. Det vi hoppas på är att de som åker i vuxengruppen kommer att känna stor träningsglädje och gemenskap!

 

För att kunna genomföra dessa grupper har vi satt 5 åkare som minimumantal per vecka och grupp. Om för få åkare har anmält sig till en vecka kommer de åkarna i fösta hand att erbjudas träna den andra veckan. Anmälningsavgiften betalas tillbaka om vi inte kan erbjuda plats på lägret. Vi reserverar för att tränare för vuxengrupp kan vara någon som i nuläget ej ingår i tränarteamet.

Konståkning på sommarlovet

 • Har du ett barn i skridskoskola eller konståkningsskola som vill testa på sommarläger på is? Tro det eller ej så är 7 grader och isträning vardag för många konståkare under sommaren. För många konståkare är lägerveckorna på sommaren säsongens start och absoluta höjdpunkt. Vi vill på LDK Take Off vill ge nybörjare möjligheten att få testa en anpassad sommarlovsläger vecka i Lidköping 19/6-22/6 2022. Veckan är anpassad för skridskoleåkare och konståkningsskoleåkare som ännu inte tagit tävlingstest. Upplägget för veckan är två ispass per dag i fyra dagar, under veckan erbjuds även  två fyspass och två danspass. Vi kommer släppa 30 platser under perioden. Tränarteamet som står bakom är välkvalificierade med många års erfarenhet inom konståkning. 
 • Eftersom vi vet att yngre åkares familjer gärna är delaktiga och eventuellt vill följa med så finns det boende rekommendationer på hemsidan med rabatterat pris under veckan. Pris för “Konståkning på sommarlovet” utan boende är 1500 kr då ingår 4 luncher och mellanmål för åkaren. 
 • Lägret har en åldersgräns för att få bo på lägret själv. Är ditt barn över 8 år får den åka på lägret själv och bo på skolan med andra lägerdeltagare. Pris för “Konståkning på sommarlovet” med boende och logi är 2300 kr. 


Inskrivning sker 19/6-2022 i Rudenschöldskolan kl. 10.00-11.00 första passet sker tidigast kl 13.00 i Lidköpings ishall.


Tränarelever

Vi välkomnar tränarelever som vill auskultera mot en kostnad på 800 kr per vecka, där boende på skolan och mat ingår. Som tränarelev har man möjlighet att auskultera för flera tränare varje ispass och man får även möjlighet att se hur samarbete mellan tränare kan se ut. Det vi förväntar oss av tränareleverna är ett aktivt och nyfiket förhållningssätt, där man inte är rädd för att själv testa steg och övningar utifrån sin bästa förmåga. Betalning sker efter bekräftelse på anmälan.