FÖR FAMILJEN

Vi vill såklart inte bara att åkarna ska trivas i Lidköping – utan även resten av familjen! Om man som förälder väljer att följa med sitt barn till Lidköping finns det flera roliga saker att hitta på. I Lidköpings kommun hittar ni utflyktsmål och sevärdheter som Läckö Slott, Spikens Fiskeläger, Kinnekulle, Hindens rev och Rörstrands center. I närheten av centrum finns barnvänliga badplatser. Läs mer om olika utflykter och aktiviter på Destination Läckö-Kinnekulles hemsida!

Följ med ditt barn till Lidköping

För dig som vill följa med ditt barn till Lidköping kan camping vara ett alternativ – om du inte hellre vill hjälpa till som lägerförälder!


KronoCamping är en femstjärnig camping 2,5 km från ishallen och 1 km från Rudenschöldsskolan. 


Filsbäck Camping är en trestjärnig camping en liten bit utanför centrum, 7 km bilresa till ishallen. 

De la Gardie Park är ett vandrarhem som ligger drygt 2 km ishallen, och ett bra och billigt alternativ för de familjer/föräldrar som inte vill bo på skolan eller på camping. Vandrarhemmet har fräscha rum och många sovplatser. De kan ordna så att lägerdeltagarna bor på en egen avdelning med eget kök, dusch och toaletter. Inomhusförvaring av cyklar finns. Personalen tipsar gärna om aktiviteter och utflyktsmål i närheten. Deltagare på lägret får 20% rabatt på boendet, i bekräftelsemail på lägeranmälan medföljer en kod som du uppger vid bokning för rabatten. För att kunna använda rabattkoden bokas boendet via mail eller telefon och inte via någon bokningssajt.


Naven Outdoor Experience ligger vackert beläget ute på Kållandsö. Här finns boende i stugor och ställplatser. I närheten finns Läckö Slott, och flera aktiviteter som kanotpaddling och golf.

AG:s Textil

AG:s textil är ett familjeföretag i Lidköping som funnits sedan 1990. De säljer allt som du kan tänkas behöva till dina dräkter, och mycket mer! De riktar in sig på scen & idrott samt mode & fest. I deras välsorterade butik finns tyger, mönster, kristaller och tillbehör. AG:s textil ligger 10 minuters bilresa från Lidköpings centrum, en utförligare vägbeskrivning hittar du på deras hemsida. De har även en webbshop. 


Rabatt på golf och padel

Vill du följa med ditt barn till Lidköping, men rädd för att veckan ska bli lite långtråkig? Det behöver du inte oroa dig för — i samarbete med Lidköpings Golfklubb kan vi erbjuda rabatt på golf och padel! Varför inte jobba på din golfsving eller padelslag när ditt barn tränar? Alla föräldrar och syskon till lägerdeltagare erhåller rabatt hos Lidköpings Golfklubb under åkarens lägervecka/or! Läs mer om rabatterna på vår instagram och kika in på lidkopingsgk.se om du vill läsa mer om banan! Rabattkod kommer med bekräftelsemailet på anmälan.